Gresie, faianţă și teracot – interioare și foto colecții

Gresie, faianţă și teracot prezentate în interioare vă va ajuta sa identificați design-ul preferat. Pe această pagină veți putea vizualiza pozele colecțiilor de la producătorii din Spania, Bulgaria și Turcia. Fiecare interior a fost elaborat de către producători și transmite o atmosferă și un stil unic. Pentru fiecare interior veți vedea denumirea colecției și numărul de mărfuri ce fac parte din acea colecție. În descrierea interiorului vor fi prezentate toate tipurile de gresie, faianţă și teracot, inclusiv cea decorativă.

Gresie, faianţă și teracot ca elementele design-ului

Gresie, faianţă și teracot de la Tovrim înseamnă în primul rând Calitate și Durabilitate! Facem tot posibilul ca transformarea interiorului să aducă în viața Dumneavoastră luxul, confortul și esteticul. Iată de ce un factor foarte important în alegerea gresie, faianţei și teracotului este combinarea lor corectă. Evident că puteți alege marfa diferitor producători și din diverse colecții. Totodată aceasta va crea o listă de dificultăți – sincronizarea după marimi și material, alegerea calității și metodei de montare similare.

Iată de ce soluția cea mai simplă este alegerea unui interior elaborat în baza unei colecții. Gresia, faianţa și teracotul, prezentate în cadrul unui interior vă va ajuta să alegeți gama cromatică potrivită, vă va oferi idei de design și, cel mai important, vă va permite să vizualizați atmosfera creată de acel interior.

Cum aleg gresia, faianţa și teracotul potrivit?

Gresie, faianţă și teracot - vizitați showroom Tovrim

Există 2 abordări – gresie, faianţă și teracot optime din perspectiva raportului calitate-preț și gresie, faianţă și teracot alese în baza durabilității și rezistenței. Nu este cazul că mai ieftin mereu înseamnă de calitate mai proastă și mai scump înseamnă cost exagerat. Vă recomandăm să alegeți produsul în funcție de cât de exploatată va fi încăperea. Dacă este o încăpere cu trafic mare, cu mari schimbări de temperatură și umiditate – vă recomandăm produse un pic mai scumpe, dar mai durabile. În cazul în care exploatarea nu va fi atât de intensă, produsele mai ieftine ar fi o alegere optimă.

Gresie, faianţă și teracot vizualizate în interioare vă va ajuta sa faceți alegerea potrivită din punct de vederecromatic și estetic. Dacă doriți să vedeți cum arată produsele în viața reală, vă așteptăm în showroom-urile noastre din Chișinău și Cahul!

TOVRIM – vânzarea și distribuirea gresiei și faianței ceramice, podelelor laminate, cât și materialelor de construcție.

Contactele noastre

Tel. Chișinău
+373 79 82 13 11
Tel. Cahul
+373 79 55 77 50
E-mail
tovrim.marketingmail.ru
Mesagerie
Scrieți-ne
Rețele sociale

Свяжитесь с нами

Оставьте нам Вашу заявку и контактные данные. Наши менеджеры свяжутся с Вами для уточнения всех деталей!