Tovrim – Locul potrivit unde puteți cumpăra plăcile celor mai buni producători din lume

TOVRIM este o companie cu activitatea de vâzare și distribuție a plăci ceramice, pardoselilor laminate și materialelor de construcție.

Printre direcțiile principale ale companiei se enumără un vast sortiment de plăci ceramice și gresie din porțelan, stilizate în texturi naturale cu imitație de piatră sau lemn cu un design elegant și deosebit. Gama de produse constă din o selecție largă de plăci ceramice și gresie porțelan pentru casă, birou și exterior.

Bazat pe preferințele de gust și solicitările financiare, clientul nostru va face cu siguranță o alegerea! În showroom-urile noastre, produsul este disponibil în diferite categorii de prețuri, dacă sunteți în căutarea unui produs exclusiv sau căutați un produs ieftin dar de înaltă calitate, atunci – Bine ați venit la noi!

Compania colaborează cu parteneri regionali din republică, designeri și companii de construcții, precum și cumpărători obișnuiți. Ne dezvoltăm și creștem datorită clienților și partenerilor noștri.

Showroom în Chișinău

Google Map of Tovrim Chisinau

Showroom în Cahul

Google Map of Tovrim Cahul

Contactați-ne

Tel. Chișinău
+373 79 82 13 11
Tel. Cahul
+373 79 55 77 50
E-mail
tovrim.marketingmail.ru
Mesagerie
Trimite mesaj
Control calitate
Solicitare nouă

Devino partener

Cabinet personal
Acces parteneri
Dep. achiziții
+373 79 55 77 50
E-mail
tovrim.marketingmail.ru
Parteneriate
Află detalii
Devino partener
Solicitare nouă

Vânzare gresie, faianţă și teracot din Spania, Bulgari și Turcia în Moldova

Vânzare gresie, faianţă și teracot de la cei mai buni producători

Probabil fiecare din noi se ciocnește cu necesitatea procurării gresiei, faianţei și teracotului pentru finisarea interiorului sau exteriorului. Totodată procesul de vânzare gresie, faianţă și teracot poate crea confuzie pentru mulți din noi. Oferta e foarte vastă și există multe detalii necunoscute, precum parametrii care determină calitatea produsului. Noi va propunem să rezolvăm anume această problemă.

Obiectivul nostru pe de o parte este simplificarea procesului de vânzare a gresiei, faianţei pentru client: showroom-uri bine amenajate, unde marfa poate fi vizualizată rapid și simplu; site funcțional, unde este posibil de identificat interiorul preferat; conslutanți profesioniști, care vă pot ajuta cu alegerea potrivită. Pe de altă parte, dorim să oferim în sortimentul nostru doar cei mai calitativă marfă de la cei mai responsabili producători: testăm calitatea și durabilitatea mărfii, ne asigurăm că marfa este în stoc, ne asigurăm că clienții noștrii sunt satisfăcuți de rezultatul final.

Filosofia TOVRIM – We Love Ceramic Style

Vânzare gresie, faianţă și teracot în Moldova
Stilul ceramic – este stilul vieții noastre. Această filosofie ne diferențiază de concurență și ne motivează să bucurăm și să ajutăm clienții noștri:

  • Showroom-uri performante cu soluții pentru diverse interioare, care ajută clientul să facă o alegere personalizată.
  • Urmărirea trend-urilor globale la expozițiile din Italia (Cersai) și Spania (Cevisama), reaprovizionarea constanta a sortimentului cu produse cu design elegant și unic.
  • Flexibilitatea în procesul de vânzare, permite clienților să-și valorifice creativitatea, prin oferirea unui sistem flexibil de reduceri și plăți.

Cum poți procura gresie, faianţă și laminat convenabil

Alegerea cea mai importantă este interiorul preferat. Mulți greșesc în alegerea cromaticii și tipului materialului. E important să înțelegeți că gresia, faianţa și teracotul arată diferit pe perete sau podea față de cum arată în mână sau în imagine. Trebuie luate în considerație așa factori precum dacă încăperea este una luminoasă sau întunecată și ce tip de iluminare artificială va fi, care va fi gama cromatică a mobilierului și altor elemente de decor.

Apoi desigur contează alegerea mărfii cu un raport bun dintre calitate și preț. Iar aici magazinul Tovrim vă vine în ajutor! Oferim doar produse ecologice de o calitate înaltă conformă standardelor mondiale, de la producătorii europeni! Apreciem doar cel mai bun raport dintre frumusețe și calitate. Procurînd produsele noastre puteți fi siguri de calitatea excepțională!

Produse din Spania

Produse din Bulgaria

Produse din Turcia

Produse din Italia

Produse din Germania

TOVRIM – vânzarea și distribuirea gresiei și faianței ceramice, podelelor laminate, cât și materialelor de construcție.

Contactele noastre

Tel. Chișinău
+373 79 82 13 11
Tel. Cahul
+373 79 55 77 50
E-mail
tovrim.marketingmail.ru
Mesagerie
Scrieți-ne
Rețele sociale

Свяжитесь с нами

Оставьте нам Вашу заявку и контактные данные. Наши менеджеры свяжутся с Вами для уточнения всех деталей!